august 22, 2019

Recomandări referitoare la folosirea camerelor video de supraveghere CCTV în conformitate cu prevederile GDPR (2)

Continuăm subiectul din articolul publicat ieri aici pe site și vă oferim și în acest articol alte câteva recomandări privind folosirea aparaturii CCTV, recomandări utile pentru […]
august 21, 2019

Recomandări referitoare la folosirea camerelor video de supraveghere CCTV în conformitate cu prevederile GDPR (1)

Vă oferim în acest articol câteva recomandări privind folosirea aparaturii CCTV, recomandări utile pentru a evita o amendă din cauza încălcării prevederilor GDPR referitoare la protecția […]
iulie 31, 2019

Serviciile pe care vi le oferim pentru implementarea corectă a GDPR

Autoritățile europene încep să facă bilanțuri la un an de la intrarea în vigoare a GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor personale), studiind impactul normelor GDPR […]
mai 23, 2019

Cum vă putem ajuta pentru implementarea corectă a GDPR

Pe 25 mai se împlinește 1 an de la intrarea în vigoare a GDPR, și, așa cum v-am informat într-unul din articolele anterioare, Autoritatea Națională de […]
mai 16, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (6)

  Având în vedere că Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu […]
mai 14, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (5)

  Având în vedere că Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu […]
mai 9, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (4)

  Având în vedere că Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu […]
mai 7, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (3)

Având în vedere că Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu privire […]
aprilie 25, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (2)

Având în vedere că Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu privire […]
aprilie 23, 2019

Controale referitoare la aplicarea prevederilor GDPR (1)

Având în vedere că Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „ANSPDCP” sau „Autoritatea”) a emis o decizie cu privire […]