Cariere

Cabinetul Paulopol este locul potrivit pentru clădirea unei cariere în domeniul juridic. Activitatea noastră este interesantă și plină de provocări profesionale. Deoarece clienții ne încredințează cele mai importante probleme spre soluționare, activitatea noastră se desfășoară într-un ritm rapid, stimulant și formează un cadru ideal pentru dezvoltarea profesională.

Răspundem problemelor clienților în timp util, cu inteligență și imaginație novatoare, oferind soluții practice și de aplicare imediată. Pentru a face asta avem nevoie de oameni de excepție, oameni care să împărtășească același principii și profesionalism.

Avocații noștri constituie o echipă unitară, schimbul de idei, de perspective și dialogul profesional fiind reguli de lucru. Toți avocații au contact direct cu clienții și au un rol vizibil și semnificativ în soluționarea problemelor acestora. Acest tip de abordare accelerează ritmul dezvoltării profesionale și gradul de responsabilizare al fiecăruia dintre noi.

Viitorul nostru coleg trebuie să știe să lucreze în echipă și să fie o persoană orientată spre obținerea de rezultate concrete. De asemenea, trebuie să fie o persoană dinamică, proactivă, cu foarte bune abilități de comunicare și negociere, capabilă să se concentreze asupra detaliilor fără a uita "imaginea de ansamblu". Având în vedere volumul de muncă, apreciem disponibilitatea pentru un program prelungit.

Posturi disponibile

Avocat Senior
Cautam un coleg/o colega cu foarte bune cunostinte practice de drept comercial si drept civil. Spiritul de echipa, flexibilitatea fata de cerintele clientului, abordarea proactiva a problematicii incredintate sunt calitati pe care le asteptam de la toti aplicantii. Viitorul nostru coleg trebuie sa stie sa lucreze in echipa si sa fie o persoana orientata spre obtinerea de rezultate concrete. De asemenea, trebuie sa fie o persoana dinamica, activa, cu foarte bune abilitati de comunicare si negociere, capabila sa se concentreze asupra detaliilor fara a uita "imaginea de ansamblu". Avand in vedere volumul de munca, apreciem disponibilitatea pentru un program prelungit. Experienta in domeniul dreptului fiscal si administrativ (achizitii publice) constituie un avantaj.
Avocat Junior
Cautam un coleg/o colega cu o foarte buna pregatire teoretica. Experienta nu conteaza prea mult, se va dobandi "pe parcurs". Ceea ce conteaza este disponibilitatea pentru abordarea de problematici noi, capacitatea de a-si forma un stil disciplinat si alert de lucru, dorinta de a evolua profesional.

Aplica acum!

    Email*

    CV*

    Scrisoare intentie

    Mesaj