Casa de avocatură Paulopol Attorneys and Counselors numește un nou partener în echipă, Thomas Iordache

Paulopol Attorneys and Counselors recompensează valoarea inovației juridice și a contribuției la dezvoltarea firmei promovându-l ca Partener în cadrul societății pe Thomas Iordache.

Dan Paulopol – Managing Partner:Am susținut întotdeauna excelența în cadrul Paulopol Attorneys and Counselors și ne-am dorit promovarea tinerilor avocați care și-au adus contribuția atât în dezvoltarea firmei, cât și prin inovația în domeniul avocaturii. Este o premieră pentru noi să facem un astfel de anunț de promovare din interior. Thomas este unul dintre cei mai talentați avocați din piață, meritele lui fiind recunoscute de clienți, iar împreună cu mine și Florina va completa echipa de parteneri. Această promovare reprezintă încă o declarație din partea noastră a faptului că punem preț pe excelență, implicare, rezultate și promovarea în sistem meritocratic.”

Thomas a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. S-a alăturat echipei în anul 2015 parcurgând toate nivelurile ierarhice din cadrul societății. Începând cu anul 2018, în calitate de avocat senior, s-a implicat în dezvoltarea și coordonarea practicilor din domeniul construcțiilor și real estate, achizițiilor publice, a dreptului fiscal și protecția datelor personale.

Promovarea lui Thomas ca partener întărește declarația de principii a Paulopol Attorneys and Counselors prin care ne asumăm încurajarea ascensiunii avocaților ce demonstrează înalte standarde profesionale.

Thomas Iordache:Recunoașterea profesională, mai presus de toate, reprezintă principala sursă de satisfacție în cariera unui avocat. Este un target atins care mă face sa fiu mai determinat și, pe cât posibil, mai implicat în obținerea rezultatelor pozitive pentru clienți, dar și în dezvoltarea firmei. Sunt fericit că am reușit să contribui la dezvoltarea unor arii de practică și țin sa mulțumesc tuturor profesioniștilor și colaboratorilor care m-au îndrumat, ajutat și alături de care am reușit lucruri extraordinare. Nu în ultimul rănd, le mulțumesc lui Dan și Florinei, doi profesioniști de excepție, care mi-au acordat tot sprijinul lor și care au demonstrat că încrederea poate trece testul timpului.”