Certificatul pentru Situații de Urgență (CSU) – Documentul necesar pentru obținerea de finanțări nerambursabile

Certificatul pentru Situații de Urgență (CSU) – Documentul necesar pentru obținerea de finanțări nerambursabile

Dacă doriți să aplicați pentru fonduri nerambursabile pentru capital de lucru, este necesar să aveți CSU. Deși aplicațiile de proiecte cu fonduri nerambursabile încă nu au început, vă recomandăm să obțineți CSU de pe acum, CSU neavând o perioadă anume de valabilitate și nici nu expiră la o anumită dată.

Vă reamintim că certificatul pentru situații de urgență („CSU”) se poate obține până cel mai târziu pe data de 15.09.2020. Obținerea CSU este gratuită, iar noi vă putem asista și reprezenta în procedura de obținere a CSU.

De asemenea, vă reamintim că CSU se poate obține dacă ați înregistrat diminuarea veniturilor sau a încasărilor cu minimum 25% în luna martie, aprilie sau mai 2020 prin raportare la media lunilor ianuarie şi februarie 2020 sau ați avut activitatea întreruptă parţial sau total ca efect al deciziilor emise de autorităţile publice competente pe perioada stării de urgenţă (15.03.2020 – 14.05.2020 inclusiv).

Dacă doriți să vă sprijinim în acest demers, nu ezitați să ne contactați pe e-mail la office@paulopol.ro.

>>> Citeşte şi: Finanțare cu fonduri nerambursabile pentru microîntreprinderi – Granturi pentru capital de lucru între 2.000 și 150.000 euro

>>> Citeşte şi: Finanțare cu fonduri nerambursabile pentru microîntreprinderi – Granturi pentru investiții între 50.000 și 200.000 euro