Dan Paulopol-Necula

Fondator & Managing Partner

0720 722 582


Dan este fondatorul casei de avocatură și Managing Partner, coordonator al practicii de consultanță, membru al Baroului din București cu o experiență de peste 25 de ani în avocatura de business. În calitate de Managing Partner, Dan coordonează echipa bazându-se pe o comunicare deschisă, pe asumarea de obiective și pe îndeplinirea lor.
Este de asemenea practician în insolvență, membru al Uniunii Naționale al Practicienilor în Insolvență, calitate în care s-a implicat în proceduri de reorganizare, dar și de faliment și a înființat Paulopol Insolvency.
Experiența sa profesională cuprinde o gamă largă de tranzacții comerciale, atât la nivel național, cât și internațional, de la investiții de capital, fuziuni și achiziții până la mari proiecte de privatizare.
În decursul anilor de activitate profesională, Dan a dobândit experiență și know-how internațional, precum și o foarte bună cunoaștere a caracteristicilor mediului de afaceri și legislativ național și european.
Dan este apreciat de clienți pentru proiectele complexe pe care le-a dus cu succes la îndeplinire și care au inclus, dincolo de aspectele strict juridice, aspecte sociale și economice. Dincolo de atribuțiile de avocat, Dan își asumă și rolul de comunicator și negociator cu instituțiile locale și centrale, precum și cu factorii de decizie implicați în orice proiect.
Dan este fluent în limba engleză și poate fi contactat la adresa de e-mail dan.paulopol@paulopol.ro

Echipa noastra beneficiaza de sprijinul personalului-suport si para-legal, astfel incat fiecarui client si fiecarui proiect sa i se desemneze o echipa de specialisti care sa raspunda exact cerintelor de timp si buget.

Florina Paulopol-Necula

Partener

0752 270 080


Florina are o experiență de peste 20 de ani în reprezentarea clienților în litigii comerciale, civile, financiar-fiscale, de contencios-administrativ, insolvență și drept bancar.
De asemenea, conduce practica de publicitate mobiliară în cadrul societății.
Florina este fluentă în limba engleză și poate fi contactată la adresa de e-mail florina.paulopol@paulopol.ro

Thomas Iordache

Partener

0731 149 118


Thomas s-a alăturat echipei în anul 2015 și este recunoscut ca avocat specializat în achiziții publice coordonând cu succes proiecte complexe din sectoarele de energie și resurse naturale, construcții și IT, parteneriate public-private. Din anul 2016, Thomas coordonează practica de GDPR.
Începând cu 1 ianuarie 2021, Thomas a fost avansat în poziția de partener, iar în prezent alături de GDPR, coordonează și practica de litigii a firmei. De-a lungul timpului acesta a reprezentat clienți internaționali și naționali în fața instanțelor naționale, a Curții Constituționale, Curții de Arbitraj Comercial Internațional de la București precum și în fața altor instanțe arbitrale străine.
Experiența lui Thomas cuprinde inclusiv aspecte de fiscalitate, insolvență transfrontalieră, fiind în același timp implicat în tranzacții complexe pe care le-a structurat și finalizat cu succes.
Thomas este fluent în limba engleză și poate fi contactat la adresa de e-mail thomas.iordache@paulopol.ro

Cornelia Suzana Mitrofan

Avocat asociat


Cornelia are experiență în principal în proiecte din domeniul comercial, fiscal, dreptul muncii și în proiecte imobiliare.
Cornelia a oferit consultanță și a reprezentat cu succes clienți naționali și internaționali în proceduri de recuperare a datoriilor și negocieri cu debitorii / creditorii clienților, a acordat asistență juridică în negocierea diferitelor contracte, în implementarea sistemelor de management, fuziuni și achiziții, asigurând în același timp asistență de specialitate corporațiilor cu privire la aspecte de dreptul muncii.
Cornelia este fluentă în limba engleză și poate fi contactată la adresa de e-mail cornelia.mitrofan@paulopol.ro

Andra Bălțatu

Avocat asociat


Andra s-a impus ca un foarte bun avocat pledant reprezentănd clienți români și străini în litigii complexe de drept administrativ, fiscal, comercial, bancar și de dreptul concurenței.
Experiența Andrei cuprinde asistarea clienților din domeniul transportului international de mărfuri, insolvența transfrontalieră și probleme complexe de corporate și drept comercial.
Începând cu 1 noiembrie 2019, Andra coordonează practica de finanțări și fonduri structurale din cadrul firmei.
Andra este fluentă în limbile engleză și franceză și poate fi contactată la adresa de e-mail andra.baltatu@paulopol.ro

Mădălina-Ionela Sauciuc

Avocat asociat


Mădălina acordă consultanță clienților în proiecte comerciale, corporate, de reorganizare operatională și de business, precum și în zona de finanțări și fonduri structurale.
Mădălina gestionează un portofoliu mare de clienți în proiecte de finanțare și fonduri structurale.
Experiența Mădălinei în consultanță se completează cu cea de avocat pledant, reprezentând clienți români și străini în litigii în fațainstanțelor naționale.
Mădălina este fluentă în limba engleză și poate fi contactată la adresa de e-mail mădălina.sauciuc@paulopol.ro

Ada-Florina Grozea

Avocat asociat


Ada asistă și reprezintă clienții firmei cu privire la protecția datelor cu caracter personal, implementarea internă a măsurilor de conformitate cu Regulamentele Europene și urmărirea în timp a acestora, dar și drept penal și proprietate intelectuală.
Experiența Adei include și implicarea în proiecte de due dilligence juridic, recuperarea creanțelor și operațiuni privind capitalul social și active.
Ada este fluentă în engleză și poate fi contactată la adresa de e-mail ada.grozea@paulopol.ro