Dan Paulopol-Necula

Fondator & Managing Partner

0720 722 582


Dan este fondatorul casei de avocatură și Managing Partner, coordonator al practicii de consultanță, membru al Baroului din București cu o experiență de peste 25 de ani în avocatura de business. În calitate de Managing Partner, Dan coordonează echipa bazându-se pe o comunicare deschisă, pe asumarea de obiective și pe îndeplinirea lor.
Este de asemenea practician în insolvență, membru al Uniunii Naționale al Practicienilor în Insolvență, calitate în care s-a implicat în proceduri de reorganizare, dar și de faliment și a înființat Paulopol Insolvency.
Experiența sa profesională cuprinde o gamă largă de tranzacții comerciale, atât la nivel național, cât și internațional, de la investiții de capital, fuziuni și achiziții până la mari proiecte de privatizare.
În decursul anilor de activitate profesională, Dan a dobândit experiență și know-how internațional, precum și o foarte bună cunoaștere a caracteristicilor mediului de afaceri și legislativ național și european.
Dan este apreciat de clienți pentru proiectele complexe pe care le-a dus cu succes la îndeplinire și care au inclus, dincolo de aspectele strict juridice, aspecte sociale și economice. Dincolo de atribuțiile de avocat, Dan își asumă și rolul de comunicator și negociator cu instituțiile locale și centrale, precum și cu factorii de decizie implicați în orice proiect.
Dan este fluent în limba engleză și poate fi contactat la adresa de e-mail dan.paulopol@paulopol.ro

Echipa noastra beneficiaza de sprijinul personalului-suport si para-legal, astfel incat fiecarui client si fiecarui proiect sa i se desemneze o echipa de specialisti care sa raspunda exact cerintelor de timp si buget.

Cornelia Suzana Mitrofan

Avocat asociat


Cornelia are experiență în principal în proiecte din domeniul comercial, fiscal, dreptul muncii și în proiecte imobiliare.
Cornelia a oferit consultanță și a reprezentat cu succes clienți naționali și internaționali în proceduri de recuperare a datoriilor și negocieri cu debitorii / creditorii clienților, a acordat asistență juridică în negocierea diferitelor contracte, în implementarea sistemelor de management, fuziuni și achiziții, asigurând în același timp asistență de specialitate corporațiilor cu privire la aspecte de dreptul muncii.
Cornelia este fluentă în limba engleză și poate fi contactată la adresa de e-mail cornelia.mitrofan@paulopol.ro

Silviu Lascăr

Avocat asociat


Silviu s-a impus ca un foarte bun avocat pledant reprezentănd clienți români și străini în litigii complexe de drept administrativ, fiscal, comercial si bancar.
Experiența lui Silviu cuprinde asistarea clienților din domeniul transportului, constructiilor și probleme complexe de corporate și drept comercial.
Începând cu 1 noiembrie 2022, Silviu coordonează practica de litigii din cadrul firmei.
Silviu este fluent în engleză și poate fi contactat la adresa de e-mail silviu.lascar@paulopol.ro