Dan Paulopol-Necula

Fondator & Managing Partner


Dan Paulopol-Necula este fondatorul Firmei și Managing Partner.

Este membru al Baroului din București și practică dreptul de 19 ani. Este de asemenea, practician în insolvență, membru al Uniunii Naționale al Practicienilor în Insolvență.

Experiența sa profesională cuprinde o gamă largă de tranzacții comerciale, atât la nivel național, cât și internațional, de la investiții de capital, fuziuni și achiziții până la mari proiecte de privatizare.

Dan Paulopol-Necula a consiliat clienți în proiecte complexe care au inclus, dincolo de aspectele strict juridice, aspecte sociale și economice de mare importanță pentru dezvoltarea pieței din România, asumându-și dincolo de atribuțiile de avocat, rolul de comunicator și negociator cu instituțiile locale și guvernamentale - factorii de decizie.

În decursul celor 19 ani de activitate profesională, Dan Paulopol-Necula a dobândit experiență și know-how internațional, precum și o foarte bună cunoaștere a caracteristicilor mediului de afaceri și legislativ național și european. Ca avocat senior, specializat în domeniul corporatist și comercial, Dl. Paulopol-Necula este în măsură să ofere clienților săi servicii juridice creative, orientate spre rezultat practic și adaptate particularităților fiecăruia dintre clienți.

 

Echipa noastra beneficiaza de sprijinul personalului-suport si para-legal, astfel incat fiecarui client si fiecarui proiect sa i se desemneze o echipa de specialisti care sa raspunda exact cerintelor de timp si buget.

Florina Paulopol-Necula

Avocat Partener

+40 (0)75 22 700 80


Florina Paulopol-Necula este un avocat partener al Paulopol. Acordă consultanță clienților internaționali și naționali, în principal în proiecte din domeniul comercial și restructurării corporatiste. Experiența Florinei include și soluționarea litigiilor în fața instanțelor judecatoresti sau prin procedura arbitrajului.
Industrii: Servicii Financiare, Drepturile Consumatorului
Limbi: Romana, Engleza

Cornelia Suzana Mitrofan

Avocat colaborator


Cornelia Suzana Mitrofan este un avocat colaborator al Paulopol. Acordă consultanță clienților internaționali și naționali, în principal în proiecte din domeniul comercial, dreptul muncii și în proiecte imobiliare. Experiența Corneliei include de asemenea aspecte legate de procedurile de recuperare a datoriilor și negocieri cu debitorii / creditorii clienților.
Industrii: Construcții, Industria Chimică, Industria Metalurgică, Imobiliare, Soluții de securitate
Limbi: Romana, Engleza
 

Thomas Iordache

Avocat colaborator


Thomas Iordache este un avocat colaborator al Paulopol. Acordă consultanță clienților internaționali și naționali, în principal în proiecte din domeniul bancar și piețelor de capital. Experiența lui Thomas include de asemenea proiecte în domeniul proprietății intelectuale și industriale și în domeniul concurenței.
Industrii: Servicii financiare, Energie și Infrastructura, Industrie Alimentară
Limbi: Romana, Engleza

Ada-Florina Grozea

Avocat colaborator


Ada-Florina Grozea este un avocat colaborator al Paulopol. Acordă consultanță clienților naționali și internaționali, în principal în proiecte cu privire la protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Experiența Adei include, de asemenea, aspecte ale dreptului comercial și ale procedurilor de recuperare a creanțelor și negocierile cu debitorii.
Industrii: Instalații industriale și de construcții, Tehnologie, Servicii Financiare, Comunicații
Limbi: Romana, Engleza

Andra Bălțatu

Avocat colaborator


Andra a asistat de-a lungul timpului clienți naționali și internaționali cu privire la aspecte ce țin de protecția datelor cu caracter personal (GDPR), implementarea măsurilor de aliniere la Regulamentele Europene și urmărirea în timp a acestora. De asemenea, Andra este implicată în proiecte de drept comercial ce privesc modificarea structurii acționariatului și transferul de active.
Industrii: Telecomunicatii, Transporturi, Constructii
Limbi: Romana, Engleza, Franceza

Mădălina-Ionela Sauciuc

Avocat colaborator


Mădălina-Ionela Sauciuc este avocat colaborator al Paulopol. Acordă consultanță juridică clienților naționali și internaționali, în principal în proiecte din domeniul comercial, dreptul asigurărilor, dreptul civil și protecția consumatorilor. Experiența Mădălinei include și asistarea sau reprezentarea clienților în soluționarea diferitelor litigii în fața instanțelor judecătorești.
Industrii: Servicii financiare, Asigurări, Comunicații
Limbi: Romana, Engleza